воскресенье, 22 мая 2016 г.

Театральний тиждень

 У Енергодарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 з 18.04 по 22.04.2016р. пройшов театральний тиждень, присвячений Міжнародному дню театру. Прийняли участь учні з 1 по 10 класи. Відкривали Фестиваль учні 2-Б та 5-А класів, які є вихованцями гуртку «Повітруля» керівник – Мечетна Л.В.
Закінчився він проведенням урочистої лінійки з підведенням підсумків та нагородженям переможців.
Театралізовані постановки довели, що діти впевнено відтворювали театральні дії, маніпулювали з театральною атрибутикою, вражали майстерністю перевтілення в казкових персонажів, інтонаційністю мовлення. Учні класів подарували глядачам цікавий сюжет, повели їх стежками добра, справедливості. Вони почували себе справжніми господарями театральної сцени.
Ведучими заходу були учні 5-А класу, які змогли зацікавити глядачів цікавою інформацією, не простими  загадками, про ту казку яку представляли.
Зачаровувало вмінням викликати у глядачів співпереживання, діти демонстрували свої акторські здібності. Не залишились осторонь театральних дійств батьки нашої школи. Вони проявили свою винахідливість під час виготовлення театральних костюмів, декорацій. Приємно вразив творчий підхід класних керівників та вихователів  до театралізованої діяльності. Вони розкривали таємничі джерела дитячої душі та розвивали їх творчість і фантазію.
    Проведені заходи були спрямовані на розвиток естетичного смаку та поглиблення і узагальнення знань учнів про театральне мистецтво, культуру поведінки у театрі. Задоволені учні та батьки впевнились у тому, що мистецтво - це життя, яскраве та цікаве.







Комментариев нет:

Отправить комментарий